Ikimuistoinen tapahtuma yrityksille Tuomarinkylän kartanolla

Pohjois-Helsingissä sijaitseva kulttuurihistoriallinen Tuomarinkylän kartano on rauhallinen ja ainutlaatuinen paikka järjestää̈ erilaisia tapahtumia yrityksille, yhdistyksille ja yhteisöille, taidepainoitteisia tyky-päiviä, tiimipäiviä ja virkistyspäiviä sekä muita tapahtumia juhla- ja kokouskäyttöön.


Klementinan sali on 70 m2 ja tilaan mahtuu 30-50 henkilöä̈ riippuen tilaisuuden luonteesta. Otathan Klementiinan salin yhteyshenkilöön yhteyttä tapahtumaa järjestäessä ihmismäärään ja tilaan liittyvistä asioista. Teemme yhteistyötä ravintola Annan kartanon kanssa ruokapalvelujen järjestämiseksi. Ottakaa yhteyttä ravintola Annan kartanoon, jos kiinnostuitte lounas tai päivälliseen liittyvistä vaihtoehdoista. Teillä on myös mahdollisuus tilata erillinen tarjoilu haluamastanne paikasta tapahtuman ajaksi.


Taidekoulu Alfa-art Oy ja Mindfire Consulting Oy vuokraavat Klementiinan salia yritysten käyttöön. Erilaiset yritykset ja yhdistykset ovat käyttäneet Klementiinan salia kokousten, palaverien, luentojen ja tiimipäivien aikana omana tilanaan. Tuomarinkylän kartano on luonnon läheinen paikka, joka tuo rauhoittavan ympäristön kaupungin vilinän tilalle, jonka takia tilamme ovat olleet suosion kohteena.

Tilassa järjestetään myös muita tapahtumia, joten aikataulu tulee tarkistaa suoraan Klementinan salin yhteyshenkilöltä sähköpostitse tai soittamalla numeroon. Tilavuokraan kuuluu videotykki ja fläppitaulu.

Tilavuokraamisen ohella mahdollistamme innovatiivisen työyhteisöä tukevan toimintaympäristön taidetyöpajojen muodossa Tuomarinkylän kartanolla esimerkiksi tyky-tai tiimipäivän aikana. Pyrkimyksenämme on yhdistää työympäristöä ja irrottautua arjesta luovan toiminnan välityksellä. Taidetyöpajan voi järjestää monimuotoisesti ja vahvuutenamme on ilmaisullinen kuvataidepainoitteinen toiminta.

Taidekoulu Alfa järjestää teille Tuomarinkylän kartanolla kolmea vaihtoehtoista taidetyöpajaa. Työpajojen arvioitu kesto osallistujien määrästä riippuen noin 2-3 tuntia.


1. Sanoista kuviksi taidetyöpaja on yhteisöllistä työyhteisöä tukeva toimintaa.
2. Voimaannuttavat värit taidetyöpaja on yksilöä voimaannuttava työpaja, jonka tarkoituksena ladata akkuja arjen askareista.
3. Luova hulluttelu työpajan tarkoituksena on tarkastella erilaisia luovuuden menetelmiä ja työmuotoja pitäen hauskaa taiteenkeinoin.

Taidetyöpajoissa ohjaajana toimii pitkänlinjan kuvataiteilija Maarit Björkman-Väliahdet. Maaritilla on 30 vuoden kokemus taiteen tekemisestä ja opettamisesta. Hänellä on suuri kiinnostus löytää keinoja yhdistää kuvallista ilmaisua ja alitajuntaa. Taide toimii siltana sisäisen ja ulkoisen maailman välillä. Maarit on kouluttanut itsensä taideopintojen ohella työnohjaajaksi, NLP-Tarineriksi, taideterapeutiksi sekä jatkanut opintojaan ratkaisukeskeisen ajattelun ja positiivisen psykologian äärellä.

Taidetyöpajojen arvioitu kesto 2-3 tuntia.
Suosittelemme ottamaan yhteyttä, jotta pystymme yhdessä suunnittelemaan ja räätälöimään toiveenne mukaisen työyhteisötapahtuman.

Lisätiedustelut:

Tilavuokra ja taidetyöpajat; Klementinan Sali: Maarit Björkman-Väliahdet: klementinan.sali(at)gmail.com / 050-5638511, ti-pe klo 12-16 (Taidekoulu Alfa/Klementinan Sali)