Näyttelytiedote Karnevaalit 28.8. – 29.9.2019

Elokuussa 2015 valmistui Alfa-Art taidekoulun monimuotokoulutuksesta yhdeksän kuvataiteilijaa ja taidemaalaria. Elämä ja työskentely on jatkunut kullakin tahoillaan. Intensiivinen opiskeluaika yhdessä ja sen jälkeiset taideprojektit ovat pitäneet ryhmän kasassa ja yhteisiä tapaamisia on ainakin kerran vuodessa. Jälleennäkeminen on aina yhtä juhlaa – karnevaalia suorastaan. Tänä vuonna palaamme juurillemme Taidekoulu Alfaan. On ollut hieno seurata koulun muuttoa Tuomarinkylän kartanoon ja toiminnan monimuotoistumista ja laajenemista.

Taidekoulu Alfan vahvuutena on kyky pyrkiä vaalimaan kunkin opiskelijan vahvuuksia taiteessa, joten tälläkin kerralla jokainen taiteilija tuo näyttelyyn oman maailmansa ja maalaustapansa.
Ilot ja surut, onnet ja epäonnet, niitä elämän hetkiä, jotka ovat täynnä värejä ja riemua. Ääniä, jotka ovat lasten, lintujen, kissojen, koirien, hevosten, kaupungin ja maaseudun, meren ja metsän. On salaisuuksia ja hiljaisia nurkkia, totuuden peittäviä ja kaiken paljastavia naamioita, juhlia, tanssia ja musiikkia. Tämä kaikki on piirtynyt maalauspohjille, kankaille ja vanereille. Näyttelyn teemassa näkyy koko elämän kirjo. Nämä ovat Karnevaalit!
Tervetuloa mukaan.


Klementinan sali/galleria, Tuomarinkylän Kartano Tuomarinkyläntie 7, rak. A, 00690 Helsinki gsm. 050-3000653 www.klementinansali.com
Auki: ti-pe klo 12-17 ja la-su klo 11-16


Karnevaalin taiteilijat:
Marja Kardell, Signhild Kempe-Järvensivu, Mari Kopra, Ulla Laisi, LailaHelena Lepistö, Leena Ristolainen, Riitta Santala-Köykkä, Tuulevi Sivunen, Minna Tuunanen